Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2008

Βλέπω πλέον με αγανάκτηση ότι τα κανάλια σταμάτησαν να προβάλουν τις ειρηνικές διαδηλώσεις που γίνονται και έχουν επικεντρωθεί στα επισόδια σου συντελλούνται। Μας μεταδίδουν αυτά που θέλουν μονάχα αυτοί και τροφοδοτούν τον κόσμο με μίσος και οργή προς τους ανθρώπους που θέλουν να βγουν στους δρόμους για να διαδηλώσουν । ΔΕΝ σπάνε όλοι πρέπει να το καταλάβουμε επιτέλους αυτό !!!!!! Η βία γεννά βία ξυπνήστε επιτέλους ............ Πάνε να ξεκινήσουν εμφύλιο????? Οι καλοί και οι κακοί ????? Και ερωτώ ποιοί είναι οι καλοί και ποιοί οι κακοί ??????? Γιατί να είμαστε με τους μεν οι τους δε ?????? Γιατί δεν ρωτάμε για ποιο λόγο βρίσκονται όλοι αυτοί στους δρόμους ???? Πάνε να χτυπήσουν αυτούς που σπάνε τα μαγαζιά τους , το καταλαβαίνω δεν το δικαιολογώ αλλά καταλαβαίνω , αλλά αυτούς που μας κλέβουν καθημερινά ,μας κοροιδεύουν μπροστά στα μάτια μας , μας στερούν μέρα με τη μέρα βασικές ελευθερίες δεν τους κάνουμε τίποτα ।
Για να μην παρεξηγηθώ δεν συννενώ με το να καταστρέφεις την περιουσία των άλλων , το καταδικάζω αλλά ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ και τη βία της αστυνομίας που εξυπηρετεί συμφέροντα ।
Αναρωτιέμαι τί νόμος θα περαστεί αυτή τη φορά που θα μας καλεί να παραδόσουμε και άλλες ελευθερίες μας στο όνομα της " ασφάλειας "

1 σχόλιο:

FiXXXer είπε...

δεν νομιζω να υπαρχουν πολλα πραγματα που μπορουν να μας αφαιρεσουν ακομα ουτε στο ονομα τις ασφαλειας ουτε σε κανενα αλλο.αυτοι οι τυποι που εχουν τη δυναμη και καθοριζουν τα πραγματα ειναι κερδισμενοι απο οσα εγιναν..
η πλειοψηφια του κοσμου τρεμει απο το φοβο της,ζεμεσα στην ανασφαλεια και τα χρεη.πως μπορουν οι ανθρωποι να ζουν με αξιοπρεπεια,ελευθεροι ,να ονειρευονται ,να διεκδικουν και να αλλαζουν τα πραγματα οταν ειναι τρομοκρατημενοι και φυλακισμενοι!οχι σε κανονικες φυλακες..ειναι φυλακισμενοι στον ιδιο τους τον εαυτο,στα σπιτια τους ,στη μιζερια τους...
καιρος να καταλαβουμε οτι εμεις ειμαστε και εχουμε τη δυναμη..